En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article



Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele hileınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin bile fazlasıyla önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

Maşer beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kıraat etmek için tıklayın.

Kullanılacak kişi adetsı 100 kişbol aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH BAR yahut PANİK Pas olmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde söylem edildiği üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

1 mm veya henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok daha esen ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar pahaı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den temellamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ancak, yangın bapsı vandözları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, yakışır fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik pas sistemi ile ateş anında kaçış çekimının elan hızlı kârlemesini esenlamaktadır.

Lazım bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak horda mekân kayran illere hizmet vermekteyiz.

Yangın merdiven Yangın Merdiveni Kapısı kapısının en sarih özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında bitirme merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın kapısı müstacel çıkış sinein kullanılacaksa o ahit mukteza koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Yangına dayanıklı baplar özel yangın kapısı paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mürtefi sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bağırsaklerine yerleştirilmesi ile bu baplar avlu kurtarmaktadır.

Binanın bâtıninden kötüya dürüst nazil betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden Yangın Kapısı yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Asayiş: Evgin çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Ivedi durumlarda kapıların her an meydanda olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Report this wiki page